Cizmele lungi de dama din piele te scot din orice impas stilistic

In cazul doamnelor si domnisoarelor, conturarea unor tinute cat mai armonioase poate fi o adevarata provocare. Respectarea trendurilor si a regulilor de natura stilistica devine parte importanta din proces, iar incaltamintea joaca un rol esential pentru aspectul general. De aceea, trebuie sa ai asigurat in colectie cateva perechi de baza, care sa poata fi alternate la fiecare tinuta. Cizmele lungi de data din piele fac parte din categoria pieselor obligatorii, data fiind versatilitatea de care dau dovada. La GiAnni vei gasi o multitudine de modele, din diverse stiluri, in asa fel incat sa existe optiuni pentru toate femeile care sunt in cautarea accesoriilor perfecte.

Cizme lungi de dama cu toc

Aceste modele de cizme nu se vor demoda prea curand, fiind cea mai buna achizitie in materie de accesorii vestimentare care influenteaza decisiv aspectul final al unei tinute. Pot fi purtate atat cu pantaloni, cat si cu fuste sau rochii, fiind punctul de rezistenta sau de plecare pentru orice aspect general. Astfel, tocul poate schimba complet zona stilistica chiar si pentru cele mai casual obiecte vestimentare. In plus, confortul nu va reprezenta o problema, beneficiind de sustinere ridicata, care sa te nu faca sa sesizezi faptul ca au fost adaugati cativa centimetri.  

Cizme damă gri 01.509

Alege materialul in functie de modelul pe care vrei sa il creezi

La GiAnni vei descoperi o serie de cizme lungi din materiale diverse care sa te ajute sa obtii orice aspect iti doresti. Pielea naturala reprezinta cea mai calitativa materie din care acestea pot fi realizate. In plus, poate fi supusa la numeroase procese de chimice care sa ii schimbe complet aspectul. Astfel, vei putea opta pentru cizme lungi din piele lucioasa, piele intoarsa sau chiar lacuita. De asemenea, exista si optiuni din materiale sintetice care imita pielea, pastrandu-i aspectul specific.

Calitatea superioara GiAnni se va regasi in fiecare varianta de cizme lungi, indiferent de materialul din care sunt confectionate. Astfel, va trebui sa alegi strict din punct de vedere estetic. Durabilitatea, rezistenta si confortul iti sunt asigurate, indiferent de modelul ales.

Raportul cost per purtare este foarte avantajos

Pentru a observa de ce investitia intr-o singura pereche de calitate poate fi mult mai rentabila decat achizitionarea mai multor variante ieftine, vom efectua o comparatie simpla. Astfel, raportat la numarul de purtari, variantele GiAnni pot atinge chiar si ordinul sutelor, fara ca aspectul sa fie afectat, in timp de o pereche de cizme de dama lungi, de calitate indoielnica ar putea fi afectate vizual si calitativ, chiar si dupa primele purtari. Asadar, cheltuielile vizate vor fi mult mai mici in cadrul variantelor GiAnni, dat fiind faptul ca nu vor trebui inlocuite prea curand dupa momentul achizitiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *