De ce ne plac atât de mult produsele de la Apple?

În 2017 mi-am cumpărat primul dispozitiv de la Apple. Vorbim despre un iPhone 7+ de culoare roz. Unul dintre puținele motive care m-au făcut să mă orientez către produsele iOS și să renunț la cele pe Android a fost designul. La vremea respectivă, adică în urmă cu patru ani, nu percepeam conceptul de a plăti o sumă excesivă de bani, pentru ideea de confort vizual. Ulterior, când am decis să pasul următor, am ajuns la concluzia că noi, ființele umane, suntem atrase de confort și starea de bine pe care ni-l oferă.

Deși majoritatea utilizatorilor de Android susțin că produsele Apple sunt create pentru a satisface iubitorii de lux, nu ești obligat să le cumperi, la fel de bine cum nu ești obligat să-ți creezi un anumit grad de confort. Pe lângă designul unic, telefonul este un produs calitativ, cu funcții de ultimă generație. De la o generație nouă la alta, apar noi funcții prin care ne putem face viața mai ușoară. Practic, aceste mici dispozitive vor ajunge în viitorul parte din structura noastră ca indivizi.

Suntem dependenți de tehnologie, însă cum să nu fim dacă ne situăm în era digitalizării? Dacă știm cum să dozăm aceste impulsuri care vin spre noi cu mare viteză, atunci n-ar mai exista o listă lungă cu afecțiuni și probleme de concentrare. Telefoanele, în special, alături de restul dispozitivelor, marchează o evoluție a umanității. Prin simplul fapt că putem copia textul dintr-o fotografie ca mai apoi să-l printăm într-un document, putem spune că viața a devenit extrem de ușoară.

Lipsa tehnologiei ne limitează, însă utilizarea acesteia în scopuri recreative, la muncă sau în societate ne face să evoluăm prin simplul fapt că economisim timp pe care îl putem aloca în alte scopuri. Dacă ai o relație compatibilă cu dispozitivele din jurul tău, având în vedere că le utilizezi zilnic, atunci te afli pe calea cea bună. Confortul contează. Intră pe thetech.ro și afla ultimele informații din industria tech.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *