Uniclean tehnologizeaza fiecare etapa dintr-un proces de curatenie

Dat fiind faptul ca majoritatea cladirilor sunt realizate in prezent la dimensiuni colosale, asigurarea curateniei prin forta de munca exclusiv umana devine aproape imposibila. Persoanele special delegate in acest sens nu doar ca ar trebui sa depuna eforturi considerabile, ci timpul de lucru ar fi foarte indelungat. Nu putem vorbi asadar de un proces eficient.

Pentru ca aceste probleme sa fie eliminate totusi, Uniclean vine cu solutii tehnice, sub forma de aparatura si echipamente menite sa realizeze individual sarcini de baza. In aceasta categorie se incadreaza si masinile de maturat care scurteaza considerabil durata de curatare a suprafetelor de mari dimensiuni.

Modele adaptate scopurilor in care urmeaza sa fie utilizate

In conceperea ofertei de masina de maturat, Uniclean a avut in vedere mai multe aspecte. Clientii, fie ei persoane care lucreaza in domeniu, fie oameni obisnuiti pot opta pentru variante manuale sau electrice. La randul lor acestea se impart in masini de maturat exterior, pentru strazi sau parcuri, masini industriale, pentru spatii interioare de mari dimensiuni. Acestea pot fi compatibile pentru a fi atasate la stivuitoare, fie cu sistem de control propriu.

Fiecare dintre acestea este dotata cu functii particulare care sa eficientizeze pe cat posibil procedurile la care sunt folosite. In aceeasi idee sunt dotate cu accesorii sau extensii absolut necesare, cum ar fi capele interschimbabile care sunt responsabile direct de rezultatele obtinute.

Care sunt elementele de care sa tii cont atunci cand urmeaza sa achizitionezi masini maturat profesionale?

Pe piata exista nenumarate variante de astfel de mecanisme, fiecare fiind configurata pentru a indeparta un anumit tip de murdarie. Asadar, trebuie sa ai in vedere scopul pentru care ai nevoie de el pentru ca alegerea sa fie facuta in conformitate cu acesta.

De asemenea, dimensiunile, capacitatea, metoda de alimentare sau de operare sunt detalii esentiale. In plus, felul in care sunt colectate deseurile maturate este foarte important pentru ca cele uscate trebuie abordate diferit fata de cele umede.

In plus, daca nu esti sigur de care ar fi cea mai buna varianta pe care sa o utilizezi in prestarea serviciilor, poti solicita oricand detalii suplimentare. Uniclean pune la dispozitie oricand servicii specializate de consultanta. Tot ce trebuie facut este sa se comunice motivul pentru care este nevoie de un asemenea mecanism sau scopul in care urmeaza sa fie utilizat. In functie de aceste informatii se vor putea face recomandari aplicate.

Preturi personalizate

Pe site nu vor fi afisate sume standard pentru fiecare produs in parte. Costurile vot fi calculate in urma unei solicitari de oferta. Aceasta consta in completarea unui formular cu date personale, cantitatea dorita, cat si observatii particulare de care analistii vor tine cont atunci cand vor genera o oferta de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *